ηλεκτρολογικες εργασιες στα χανια - ηλεκτρολογικες εγκταταστασεις - Electrotech

Αναλαμβάνουμε ηλεκτρολογικες υπηρεσιες στα Χανια για κάθε ανάγκη του οικιακού ή επαγγελματικού σας χώρου. Θα σας προτείνουμε λύσεις, με έμφαση στην ασφάλεια και το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. 
Ερχόμαστε στο χώρο σας για τη μελέτη του χώρου ώστε να σας δώσουμε προσφορά. Ηλεκτρολογικες εργασιες στις καλύτερες τιμές, με συνέπεια και τεχνογνωσία. Σας εγγυόμαστε άψογη εξυπηρέτηση που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους!

ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις στα χανια

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ / ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις σε διαμερίσματα, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, γραφεία και καταστήματα. Από την τοποθέτηση των πριζών μέχρι την τοποθέτηση του ηλεκτρολογικου πίνακα και των έλεγχο των καλωδίων για τυχόν διαρροές, σας εγγυόμαστε ένα άψογο αποτέλεσμα και κυρίως μία ασφαλή εγκατάσταση!

ηλεκτρολογικοι πινακες

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ | ΕΡΜΑΡΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

Ο ηλεκτρολογικός πίνακας, ή αλλιώς η καρδιά της εγκατάστασής σας θα πρέπει να αποτελείται από πιστοποιημένα υλικά διανομής και προστασίας. Δεν κάνουμε καμία έκπτωση στις προδιαγραφές χρησιμοποιώντας αμφιβόλου ποιότητας υλικά. Ασφάλειες, ρελέ διαφυγής εντάσεως, διακόπτες ράγας, μικροαυτόματοι είναι μερικά από τα στοιχεία του πίνακα που δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα, για να σας παρέχουμε έναν ασφαλή και πλήρως σηματοδοτημένο ηλεκτρολογικό πίνακα. Για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο, χωρίς φόβο, απλά και κατανοητά!

ηλεκτρολογικες εργασιες

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ | ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Και στον τομέα των ανακαινίσεων, όπου στην πόλη των Χανίων τα τελευταία χρόνια κρίνονται απαραίτητες λόγω παλαιότητας, έχουμε τις λύσεις. Σας δίνουμε ολοκληρωμένη προσφορά σε συνεργασία με επαγγελματίες και άλλων ειδικοτήτων ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα από τη συνεργασία.

Πέρα από τις αισθητικές παρεμβάσεις και ανανεώσεις του χώρου, σημαντικό είναι επίσης να αναβαθμιστούν και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις που φθείρονται με τα χρόνια. Εμείς αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση αυτή και φροντίζουμε να πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που πρέπει σήμερα να πληροί μία ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας συμβουλέψουμε και να σας δώσουμε προσφορά για την ανακαίνιση – ανακατασκευή του χώρου σας,

προστασια (γειώσεις-αντικεραυνικά)

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (ΓΕΙΩΣΕΙΣ - ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΑ)

Σε όλες τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις η γείωση παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο όσον αφορά την ασφάλεια. Η μεταφορά προς τη γη των ρευμάτων διαρροής που μπορεί να εμφανιστούν σε μία εγκατάσταση από κάποιο σφάλμα. Αυτά τα ρεύματα εάν δε γειωθούν εγκλωβίζονται στην εγκατάσταση, με υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας σε κάποιους χώρους. 
Άλλο ένα σημαντικό ηλεκτρολογικό ζήτημα, είναι η προστασία από κεραυνούς. Ένας κεραυνός ή μία απότομη αύξηση της τάσης μπορεί σε μία στιγμή να καταστρέψει τις συσκευές σας.
Εμείς θα σας παρέχουμε ότι χρειαστεί για να είστε ασφαλείς όχι μόνο εσείς, αλλά ολόκληρος ο χώρος σας και οι συσκευές του.

Ηλεκτρολογικες υπηρεσιες στα Χανια-δικτυα ηλεκτρονικων υπολογιστων δομημένη καλωδίωση

ΔΙΚΤΥΑ | ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ

Οι υπολογιστές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή και την καθημερινότητά μας και μας βοηθούν να περιηγούμαστε στο διαδίκτυο, να επικοινωνήσουμε και να ψυχαγωγηθούμε. 
Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και εγκατάσταση δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Με την τεχνική κατάρτισή μας, τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τα υλικά, σας παρέχουμε οργανωμένες λύσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

πιστοποιητικά δεη

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΔΕΗ

Αναλαμβάνουμε την έκδοση της νέας Υπεύθυνης Δήλωσης Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη (ΥΔΕ) – Πιστοποιητικά ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο όλες οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις οφείλουν να ελέγχονται ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα (ανάλογα με την κατηγορία της εγκατάστασης) από αδειούχο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη για την σωστή λειτουργία τους. Έχοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορούμε να πιστοποιήσουμε την εγκατάστασή σας, σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

εξοικονόμηση ενέργειας λαμπτήρες led

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ | LED ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Στην εποχή μας η εξέλιξη της τεχνολογίας μας παρέχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων ηλεκτρικής ενέργειας αναβαθμισμένης ενεργειακής κλάσης. Αποδίδουν δηλαδή τα μέγιστα με τη λιγότερη δυνατή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Η αύξηση των ηλεκτρικών συσκευών επίσης στις κατοικίες και τους επαγγελματικούς χώρους κάνει ακόμη μεγαλύτερη την ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας. 

Εμείς φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για όλα τα νέα προϊόντα ώστε να σας προτείνουμε τις τελευταίες τεχνολογίες που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα! Οι λαμπτήρες LED είναι το πρώτο σημαντικό βήμα για για εξοικονόμηση ενέργειας και σχεδόν μονοπωλούν την αγορά. Υπάρχουν ακόμα πολλοί μικροαυτοματισμού όπως φωτοκύτταρα, ανιχνευτές και χρονοδιακόπτες που παίζουν πλέον πολύ σημαντικό ρόλο στην εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος σε μία εγκατάσταση.

φωτισμός εσωτερικού εξωτερικού χώρου

ΦΩΤΙΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η εμφάνιση ενός χώρου κι ενός οικοδομήματος αναδεικνύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το φωτισμό. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη βάση στο χρώμα, την αισθητική και το είδος του φωτισμού που θα τοποθετηθεί. 

Εμείς με μεγάλη πείρα στο χώρο του φωτισμού, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση των φωτιστικών στο εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο σας για να έχετε το πιο όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

κεραίες

ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ | ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΠΙΑΤΑ

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία για μία σωστή σύνδεση του εξοπλισμού λήψης επίγειου ή δορυφορικού σήματος για την τηλεόρασή σας. 

συστηματα ασφαλειας χανια

ΚΑΜΕΡΕΣ | ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ CCTV

Η επιτήρηση της περιουσίας όταν δεν είστε παρόντες μπορεί να σας γλιτώσει από δυσάρεστες εκπλήξεις και να προστατεύσει το χώρο σας. Αισθανθείτε ασφαλείς τοποθετώντας συστήματα καταγραφής/ανίχνευσης κίνησης, κάμερες ασφαλείας ή συστήματα επιτήρησης χώρου στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 
Εμείς αναλαμβάνουμε την καλωδίωση των συστημάτων επιτήρησης στο χώρο σας για να έχετε τον έλεγχο!

συναγερμοί συστήματα ασφαλείας

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ένα σύστημα συναγερμού είναι απαραίτητο σε ένα χώρο για την προστασία από επίδοξους διαρρήκτες και κακόβουλες ενέργειες. Εμείς αναλαμβάνουμε την καλωδίωση σε συστηματα ασφαλειας στα Χανια και του συστήματος συναγερμού του σπιτιου σας για να αισθάνεστε ασφαλείς!

θυροτηλέφωνα θυροτηλεοράσεις

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ | ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Ακόμα ένα κομμάτι που μπορεί να διασφαλίσει την προστασία του χώρου σας είναι ο έλεγχος κατά την πρόσβαση σε αυτόν με θυροτηλέφωνο ή θυροτηλεόραση. Ελέγξτε ποιος σας χτυπάει το κουδούνι και προστατευθείτε. Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς την καλωδίωση του εξοπλισμού θυροτηλεφώνου – θυροτηλεόρασης.

πυρανίχνευση πυρασφάλεια

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ | ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τα συστήματα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας μπορεί να προλάβουν καταστροφικές καταστάσεις για την περιουσία σας. Μπορούμε να αναλάβουμε την καλωδίωση στο χώρο σας για ανιχνευτές καπνού, μπουτόν πανικού, σειρήνες, θερμοδιαφορικοί πυρανιχνευτές